REDAKTIONEN

Tjena alla Norra Realare/alla som är intresserade av The Real Deal. Med detta inlägg så presenterar vi officellt vår redaktion!

 

Sandra Erlandsson

Chefredaktör

Som ordförande är det jag som ser till att arbetet med tidningen flyter på som det ska. Jag ordnar styrelsemöten och löser de problem som dyker upp på vägen. Det är även jag som sköter kontakten med Ung Media, mediaorganisationen som vi är en del av.

 

Emme Sellin Bredberg

Art Director och fotograf

Som fotograf samt art director tar jag och redigerar foton, samt sköter layouten till tidningen. Främst tar jag foton som skribenterna vill ha till sina texter, men även övriga bilder som publiceras på sociala medier. Jag sköter layouten till tidningen, där ingår bland annat att se till att tidningen är enhetlig och redo för tryck. Jag har även hand om en del grejer som rör tidningens youtube-kanal.

 

Elmer Pollack

Debattansvarig

Den politiska chefredaktören, oblygt uttryckt. Min huvuduppgift är att samla in debattartiklar från medlemmarna, fråga personer som omnämns i texterna om de vill ge svar på tal och dylikt. Jag skriver också temaskildringarna, samt bidrar med lite smått och gott på andra ställen i tidningen.

 

Sofia Hedberg

Sekreterare och skribent

Min uppgift som sekreterare är att dokumentera allt som tas upp på våra redaktionsmöten. Som skribent ansvarar jag för att skriva reportage som “Humans of Norra” men också  annat spännande i The Real Deal!

 

Jacob Skarby

Skribent

 

Astrid Yllmark

Fotograf

 

Marija Gorlova

Ekonomiansvarig

 

Mariam Ait Lhadj

PR-ansvarig

Ja som ni kanske ser så är jag PR-ansvarig och det betyder att jag har hand om ALLT som har med sociala medier att göra samt vår fina hemsida. Jag kommer på med klyftiga captions och bra inlägg (som t.ex. den här!).