REDAKTIONEN SVARAR

Vad var det bästa och sämsta med att sova över på skolan?

Sandra Erlandsson, chefredaktör

”Det bästa var att skrämma alla andra såklart! Sämsta var att vi tyvärr aldrig såg några riktiga spöken…”

Jacob Skarby, skribent

“Tveklöst var det som jag tyckte var bäst med att sova över på Norra Real att få chansen att se alla utrymmen som vanligtvis är otillgängliga på dagen. Något som var lite synd däremot var att sovmorgonen som jag hade hoppats på inte blev av…”

Astrid Yllmark, fotograf

“Det bästa var nog, det kan jag med säkerhet säga, att skrämma de andra i redaktionen, lyssna på Luiz historier och luska runt i skolan på natten. Det sämsta var nog att nog att vakna 06:30 (när jag egentligen skulle upp 08:00) och vara så trött resten av dagen att man skulle kunna tro att jag var halvdöd.”

Elmer Pollack, medlemsansvarig och skribent

“Bästa var utsikten från taket, Luiz anekdoter och födelsedagsfirandet. Sämsta var att kånka dit och hem madrassen.”

Sofia Hedberg, sekreterare och skribent

“Känslan av att vara på Norra vid midnatt är något unikt i sig självt. Annars var det väldigt roligt att få vara där med nästan alla i styrelsen och att vi kunde ta del av allt tillsammans.”

Marija Gorlova, kassör

“Det kan jag inte veta, för jag var sjuk och hostade ut mina lungor när resten av redaktionen hade det roligt!”

Emme Bredberg, fotograf

“Det bästa var att få umgås med redaktionen och även om jag var rädd var det roligt att få utforska skolan i kolsvart mörker. Det sämsta var ändå hur ont i axlarna jag hade dagen efter, att släpa allt man behövde för en natt på norra blev tyngre än jag trodde…”

Mariam ait Lhadj, PR-ansvarig

Det bästa var att man fick umgås med alla och lära känna varandra bättre, för annars hänger man med bara de man känner och småpratar lite med resten. Det värsta med den där gräsliga kvällen var skolans tystnad och Sandras och Jacobs försök till att skrämma oss genom att gömma sig i skolan (btw jag ville inte leta efter dem, men man tvinga mig, a.k.a. Astrid).