Norroskopet – hur blir din sommar enligt astrologin?

För många är sommaren en händelserik tid på året. Du kanske får ditt första sommarjobb eller tar upp kontakten med en gammal vän, eller vem vet kanske du får en sommarflirt? Detta är vad stjärntecknena förutsäger:

Väduren: 21 mars – 20 april

Mars öppnar nya dörrar för dig. I sommar blir det dags att utforska allt det du alltid velat men aldrig hunnit: börja checka av din bucket list! Du kanske tar chansen att tågluffa i Europa eller åker med hela ditt gäng på en festival.

Oxen: 21 april – 21 maj

Allt ditt slit detta läsår kommer att löna sig, och du kommer äntligen att få pausen du förtjänar. Cassiopeia ställer sig i opposition till månen, vilket kommer hjälpa dig att slappna av. Men var försiktig att inte fixera dig för mycket på saker som pengar och materiella ting.

Tvillingarna: 22 maj – 21 juni

Denna sommar blir oförglömlig, men kanske inte på sättet du har tänkt dig. Venus kommer inte att göra dig några tjänster – ta istället tid för att fokusera på dig själv. Du kommer att ha tid till att vara med många av dina vänner och även skaffa nya vänner. Men tänk på att inte planera in för mycket, du måste ju också ha tid för dig själv!

Kräftan: 22 juni – 23 juli

Gör dig redo för en vild sommar. Dina känslor kommer att styra många av dem besluten som du väljer att ta i sommar, men Eros står vid din sida och påminner dig att inte ta för stora risker. Safety first!

Lejon: 24 juli – 23 augusti

Pluto står i harmoni med Neptunus ringar, vilket ger dig tid att tänka efter. Det kanske är dags att stiga ner från piedestal och lämna plats åt andra i din omgivning i sommar? Men tack vare din generositet kommer du att bli belönad i sommar med en eller annan överraskning.

Jungfrun: 24 augusti – 23 september

Merkurius är i retrograd tre gånger i år, så var försiktig med att fatta allt för viktiga beslut i sommar, och tänk efter innan du kastar dig in i något. Saker som verkar oskyldiga från början kan lätt eskalera.

Vågen: 24 september – 23 oktober

Jupiter ställer sig i en gynnsam position till ditt tecken, vilket ger dig ditt livs chans att hitta den rätta i sommar. Håll den personen nära dig och bevara eran kärlek så gott du bara kan – det här är din gyllene chans.

Skorpionen: 24 oktober – 22 november

I sommar kommer du att upptäcka en nyfunnen hobby, vilket du kommer att hålla hårt vid eftersom din passion för saker står ut över allt annat. Det är viktigt för dig att vara fokuserad och att hålla dig borta från drama.  

Skytten: 23 november – 20 december

Denna sommar är det dags att hitta dig själv. Nu är det slut med att undvika dina känslor.

För sommaren kommer du att läsa många böcker och lyssna på en hel del podcasts. Du kanske tar en tur till något museum eller åker iväg på en dagsutflykt bara för att.

Stenbocken: 21 december – 20 januari

Saturnus ger dig mod att stå upp för dig själv och ta kontroll över ditt liv. Det är hög tid att du inser vad du förtjänar och tar det. Låt inte någon trycka ner dig i sommar! Dra ut, gör vad du vill och ha kul!

Vattumannen: 21 januari – 18 februari

Sommaren 2018 kommer vara fylld med evenemang för vattumannen. Under sommaren kommer du att få bättre förståelse för vilka dina sanna vänner är och vilka som du ska hålla dig borta från. Detta gör att du kommer växa mentalt och bilda nya uppfattningar om livet.

Fiskarna: 19 februari – 20 mars

I sommar kommer din syn på många aspekter av livet förändras, fortsätt att lägga all din energi i varje sak du gör. Du kommer snart att bli belönad för ditt engagemang.