Norroskop – Så blir ditt kärleksår

Stenbocken –  21 december till 20 januari

2018 är året då allting vänder. Venus är i din kärlekszon, vilket betyder att personen du minst väntar dig kommer att överraska dig. Allt du lärt dig om magneter är sant och ni kommer att ha en väldigt lycklig relation tillsammans.  

 

Vattumannen – 21 januari till 19 februari

Mars månar är i stabilitet vilket även gör att ditt kärleksliv blir likaså. Akta dig dock för att ta för stora steg, för ordspråket: “Ge någon lillfingret och han tar hela handen“ gäller extra för dig! Försök istället att vara tacksam för det du har.

 

Fiskarna – 20 februari till 20 mars

Under det kommande året så kommer du att känna väldigt starka känslor och lite extra för den där särskilda personen… Men vinkeln på Neptunus ringar får Amors pilar att träffa fel. Dina känslor förblir obesvarade och du gör rätt i att gå vidare.

 

Väduren – 21 mars till 20 april

Det blir ett glädjens år, för din käreste tar snart det där steget du alltid väntat på. Cassiopeia ger sin välsignelse, kyrkklockorna ringer snart.

 

Oxen – 21 april till 21 maj

Saturnus instabilitet påverkar någon nära dig, fast du kanske inte ser det så lätt. Försök därför att behandla alla med respekt och tålamod, för du vet aldrig vilka strider någon annan går igenom.

 

Tvillingarna – 22 maj till 21 juni

Även om din kärlek för en partner eller vän är stor så är den aldrig jämförbar med den dina föräldrar känner för dig. Gudinnan Hestia vakar över din familj, men efter hennes bråk med Kronos kan man inte vara säker…!

 

Kräftan – 22 juni till 23 juli

Den du trodde var den rätta kommer att visa sig vara precis som alla andra. Efter att ha lämnat det bakom dig behöver du ta tid för dig själv och förstå din väg i livet. Håll utkik efter Perseus på himlen, han kommer att leda dig rätt.

 

Lejonet – 24 juli till 23 augusti

I år hittar du den stora kärlek du alltid väntar på, tack vare Afrodites generositet. En händelserik period väntar dig och kom ihåg att njuta av den, för den är något du kommer att drömma dig tillbaka till resten av livet.

 

Jungfrun – 24 augusti till 23 september

Avståndet mellan Neptunus och Merkurius gör att du väntar ett mellanår då mycket är vardagligt, utan varken upp- eller nedgångar. Ta det som ett viloår och försök fokusera på annat.

 

Vågen – 24 september till 23 oktober

Eros bidrar till många av dina kommande nätter. Kom ihåg att tacka honom när du är mätt och belåten, för annars kommer det att ta slut lika fort som det började.

 

Skorpionen – 24 oktober till 22 november

Gå upp klockan tre på morgonen den tredje tisdagen var tredje månad de kommande tre åren och håll upp ett glas vatten fyllt till en tredjedel mot månen. Om du inte gör det så kommer Lejonet att straffa dig genom att dra ut all kärlek ur ditt liv.

 

Skytten – 23 november till 20 december

Dvärgplaneten Haumea kommer att föra in många nya relationer i ditt liv. Men tänk igenom vilka du då också väljer bort. Annars kommer du att finna dig själv i en grupp av bekanta snarare än vänner.