Ledare: Nu är vi igång

Hej och välkomna till ett nytt nummer av tidning vi så fyndigt döpt till ”The Real Deal”. Det här är tidning för alla oss som går på Norra Real, för det är det enda vi har gemensamt. Vi må vara olika på alla möjliga sätt och vis, men att vi är Norra Realare.

Vi må vara olika på alla möjliga sätt och vis, men att vi är Norra Realare.

I detta nummer kommer vi få stifta bekantskap med olika Norra Realare både nu och från förr. För det kan inte ha undgått någon att vi går i en skola med anor långt tillbaka i tiden, kanske ännu längre än vad de flesta tror, jag är i alla fall taggad på spännande läsning. Spännande blir det också med Läroverksfejden. För snart är det dags igen för oss att bevisa vilken som är Stockholms enda skola (även fast vår historia inom LvF inte är något vi går runt och skryter med). I år kommer även Östra Real vara med igen, så vi får se om de ryckt upp sig efter nederlaget för tre år sedan, vilket gjorde att deras deltagande blev ett minne blott.

vi går i en skola med anor långt tillbaka i tiden, kanske ännu längre än vad de flesta tror

Innan dess är det i alla fall jullov där vi får vila upp oss för att komma tillbaka med full energi. Julavslutningen är också speciell. Förutom att vi får höra ett halvkasst matteskämt från våra rektorer så är det också slutet på ettornas första termin. För tvåorna har de då gått halva tiden på Norra Real och för treorna påbörjas deras sista termin efter lovet.

så njut av tiden du får här på Norra för den kommer aldrig komma tillbaka

För vi kommer alla någon gång sluta på Norra Real. Om det är om ett par år eller inom ett halvår så är det bara en tidsfråga, så njut av tiden du får här på Norra för den kommer aldrig komma tillbaka.

Erik Nordlund
Chefredaktör The Real Deal