ELEVKÅRSSTYRELSEN 18/19

Max Öberg

NA16B

Vice ordförande

 


Jag ser till att de interna relationerna i styrelsen fungerar samt externt arbete som värvningen av medlemmar.

Då jag förra verksamhetsåret satt som föreningsansvarig ville jag fortsätta att engagera mig i kårlivet genom att nu istället söka till vice. Jag tycker även om att kunna göra skillnad på skolan och att våra medlemmar får ta del av alla olika typer av event!

 

Désirée Bayibsa

HU16

Administrativ chef

 

Jag är kårens Donna (peak till alla som kollar på Suits). Det jag gör i kåren är att ha koll på allt som har hänt, händer och vad som kommer ske därefter. Under det tidigare verksamhetsåret satt jag som sekreterare i föreningsutskottet vilket jag tyckte om och därför valde jag att fortsätta engagera mig i elevkåren genom att söka till styrelsen. Föreningsutskottet var endast ett av alla utskott som jag ville bidra till, genom att sitta i styrelsen kan jag kontribuera till fler utskott och därför valde jag att kandidera till AC.

Jag sköter alltså det administrativa vilket är alltifrån att schemalägga kåraktiviteter till att organisera kårens fronterrum. Trist? Nej, satisfying! Dock är mina främsta och allra viktigaste kåruppdrag att föra protokoll, ansvara för all skriftlig kommunikation & schemaläggning. Utan dessa faktorer faller kåren snabbare än vad du kan lista ut vad ”mindre än tre” betyder 😉 Utöver det administrativa har jag fortfarande många bollar i luften då det är hela styrelsens uppgift att hjälpa varandra. Och det är här jag kan bidra till respektive utskott vare sig det är förenings eller PR.

*Mitt tips till dig som vill söka nästa år: lär dig jonglera.

 

Kevin Rasmusson

Na16B

Kassör

 

Mitt primära fokus är ekonomi: att ta hand om kvitton, bokföra och göra investeringar. Det är även jag som tar hand om Norrakortet, som under det kommande verksamhetsåret kommer få väldigt mycket fokus från min sida.

Eftersom jag värderar erfarenhet högt och har ett intresse för finans kändes det självklart att söka till just den här platsen i styrelsen.

 

 

Hugo Geijer Persson

NA16MA

Medlemsansvarig

 


Jag, tillsammans med mitt utskott, ordnar lite bakom kulisserna det som inte rör de andra utskotten. Vi bestämmer och ordnar upp utlandsresan och studentkryssningen och ser till att de blir så galet bra som möjligt för alla våra kårmedlemmar! Har du ett tips på vart du vill åka nästa läsår? Hör av dig vetja! Dessutom ordnar vi med skolkläderna och lite annat skoj.

Tidigare period satt jag som Visionär i föreningsutskottet, vilket gav mig en god inblick i kåren. Jag kände sedan att jag ville ta större ansvar och utmana mig själv mer genom att ta en mer ledande roll. Därför sökte jag till posten som Medlemsansvarig då jag tyckte att det verkade så kul att hålla på med resor, skolkläder samt att kanske utveckla positionen till nåt mer!

 

 

Tilly Hofstetter

SA17D

Påverkansansvarig

 

Mitt uppdrag i kåren är att påverka helt enkelt och det gör jag genom att lyssna på vad norras befolkning vill förändra med skolan. Förslag kommer in via ett verktyg som heter visselpipan där man kan skriva till kåren anonymt/oanonymt. Visselpipan hittas på norraselevkar.se. Utöver det ansvarar jag för klassrepresentanterna och elevmentorskapet. Sedan tillsammans med Désirée håller vi i Norra Podden.

Jag sökte till kåren för att jag kände att det finns saker med norra som kan förbättras och jag kände att jag ville försöka mitt bästa för att förbättra skolan så gott det går. Har ni några förslag på förbättringar? Kontakta mig eller skriv via visselpipan!

 

 

Milad Javadi

NA16B

PR-ansvarig


Jag ser till att information från styrelsen och utskotten kommer ut till resten av kårens medlemmar. Det gör jag, tillsammans med mitt utskott, genom bl.a. sociala media, affischer och filmer. Utöver detta ansvarar vi också för kårens marknadsföring genom utveckling av visuell identitet (vårt kollektiva ”ansikte utåt”), fotografering på kårens evenemang och mycket annat.

 

Efter att ha suttit ett år i PR-utskottet som grafisk designer kände jag hur mycket mina kunskaper och förmågor inom området hade utvecklats på sån kort tid. Jag ville kunna fortsätta bidra med och slipa på dessa meriter inom kåren under det nästkommande året, men också kunna ta an ett större ansvar, och få mer erfarenhet inom marknadsföring och ledarskap. Därför kändes det självklart för mig att söka till styrelsen som PR-ansvarig.

 

 

Yrsa Ros Thorisdottir

NA16MA

Föreningsansvarig

 

Min post innebär är att det är jag som tar hand om Norra Reals föreningsliv. Jag och mitt utskott finns här som stöd för skolans alla föreningar. Det är vi som anordnar till exempel alla föreningsdagar, föreningsveckor, debatter mellan politiska föreningar osv.

Anledningen till att jag sökte till styrelsen är för att jag, som tidigare utakottsmedlem, älskar att vara en del av kåren och ta del av kårarbetet! Jag brinner även för föreningsliv och såg jag detta som en perfekt chans för att påverka och förbättra Norras föreningsliv. Detta verksamhetsår ska jag, tillsammans med mitt underbara utskott, göra Norra Reals föreningsliv bättre än någonsin!

Greta Nyström

SA16B

SAGA-ansvarig

 

Tjena! Posten innebär att det är jag som är ansvarig för skolans fester såsom insparken, halloween och vinterbalen.

Anledningen till att jag valde att söka till ordförande för Saga-utskottet är att jag alltid varit väldigt engagerad när det gäller att fixa fester och det är något som jag tycker är superkul! Det bästa är att se alla ha kul på eventen vi planerat. Vi ses på vid nästa evenemang!

Ella Shemer

NA16B

Traditionsansvarig

 

Det är jag tillsammans med mitt utskott som upprätthåller våra traditioner som Norra League, Killergame, poängjakten, bästa ettan, way out hest m.m. Även är det jag och mitt fina utskott som ser till att vi inte missar att fira matdagar som kanelbullens dag, kladdkakans dag, kaffets dag eller sånt som suit up day. Vi ligger också bakom traditioner som advents- och påskfirande. Och vi ska eventuellt anordna en ny aktivitet…

Jag sökte till kåren, traditionsutskottet när jag gick i ettan för att jag tycker att sånna här saker är sååå roliga!! Jag älskar tävlingar, mat och mysiga traditioner – vilket är traddis i ett nötskal typ hahah